منوی سمت راست

اخبار/مقالات

ماآمدیم تا با مهر، استوار و تلاشگر،در جهت رضای پروردگار هم پیمان شویم  و

یکدیگر را مدد رسانیم.

خداوند بزرگ و متعال را شاكريم كه توفيق خدمتگزاري در راهي به ما عطا فرمود كه همانند عبادت درگاهش مي باشد.

تعليم وتربيت فرزندان پاك ايران اسلامي مسئوليتي است بس دشوار و خطير كه اميد آن داريم با مدد از ذات مقدس حق تعالي و همياري اولياي محترم وتلاش و كوشش بي وقفه ي دبيران ارجمند و نيز اهتمام دانش آموزان عزيز ، در اين راه موفق باشيم و اين گلهاي نوشكفته را به سرمنزل مقصود هدايت نموده و انتطارات جامعه را از اين آموزشگاه بعنوان مدرسه اي الگو و پيشرو تا حد ممكن محقق سازيم تا همه به ياري و كمك يكديگر مدرسه اي بسازيم شايسته فرزندانمان بطوريكه از تمامي ابعاد الگو و نمونه اي براي همگان باشد.

در اين راستا اهم اقدامات و برنامه ها دفتر مشاوره دبیرستان سوده در سه محور طراحي وتنظيم شده است:

Ø      اهداف و برنامه هاي تربیتی در جهت خدمات مشاوره اخلاقی وتربیتی بهدانش آموزان

Ø      اهداف و برنامه هاي تربیتی در جهت ارتقاء سطح آگاهی ودانش اولیاء بعنوان یکی از عناصر اصلی نظام تعلیم وتربیت

Ø      اهداف و برنامه هاي تربیتی جهت آگاهی وهوشیاری بیشتردبیران دلسوز وفرهیخته در راستای پیشبرد هر چه بهتراهداف تربیتی

برای دریافت سریع فایل از طریق Browser firefo  اقدام نمایید.دانلود فایل

فعالیت های مشاوران دبیرستان در سال تحصیلی93-92