معرفی کارگاه ارتقاء عملکرد

کارگاه ارتقاء عملکرد

گارگاه ارتقاء آتیه سوده با به کارگیری روش های نوین و تکنولوژی های جدید، می تواند تآثیر بسزایی در پیشرفت علم و دانش و ارتقاء عملکرد دانش آموزان مجتمع سوده داشته و دارد.

در همین راستا از مرداد ماه سال 1390 با استفاده از پیشرفت های تکنولوژی و فناوری های جدید، برنامه ریزی های ویژه جهت ارتقاء عملکرد رفتاری و علمی مقاطع مختلف آموزشی دانش آموزان مجتمع سوده صورت گرفته است، با توجه به اینکه استفاده جهانی از تکنولوژی ها و فناوری علمی و پژوهشی در حال افزایش است و موسسه های مختلفی در جهت ارتقاء عملکرد ویژگی های شخصیتی و رفتاری کودکان و نوجوانان مشغول به فعالیت می باشند، این مجموعه با ارتباط با موسسات و دانشگاه های مختلف سراسر جهان ( موسسه خلاقیت تورنس COE ، دانشگاه آتلانتا و ارتباط با اساتیدی مانند دکتر نواکی، دکتر رانکو،...) در نظر دارد از بهترین روش ها و تکنولوژی هاجهت ارتقاء دانش آموزان بهره گیرد .

کارگاه ارتقاء آتیه سوده هم اکنون با برخورداری از اساتید و مشاورین مجرب و توانمند دانشگاهی تلاش می نماید تا با بهره گیری از پتانسیل علمی و کاربردی مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر جهان و ایران خدمات زیررا به مراجعین ارائه نماید .

QEEG  :

با قراردادن تعدادي الكترود روي سر مي‌توان امواج را دريافت، ثبت و سپس با استفاده از كامپيوتر تحليل كرد . الکتروانسفالوگرافی کمی وسيله‌اي است كه اين كار را انجام مي‌دهد. الكترو انسفالوگرافي كمي وسيله‌اي براي ارزيابي و اندازه‌گيري امواج مغزي وخصوصيات مربوط به آن‌هاست.

نوروفیدبک :

نوروفیدبک: ((آموزش پسخوراند عصبی))یا ((نوروفیدبک))تکنیکی است که به مغز آموزش می دهد توانایی اش را جهت تنظیم بهینه کارکرد خودش افزایش دهد. این روش در واقع راهبرد یادگیری است که افراد را قادر به تغییر امواج مغزی شان می سازد.

نوروفيدبك مي‌تواند در تقريباً كليه موارد پاتولوژيك و شرايطي كه مغز به درستي عمل نمي‌كند و نابهنجاري‌هايي در عملكرد آن ثابت شده باشد، به منظور اصلاح نواقص، كاربرد داشته باشد، بعلاوه حتي در موارد بهنجار و نرمال جهت افزايش كارايي مغزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد (ويلسون، پير و موس، 2006)؛ و مي‌تواند به افزايش تمركز، كاهش تكانشگري، بهبود كنترل هيجاني، افزايش ظرفيت تحمل حجم كارها در دوره طولاني زمان، بهبود دوره‌هاي خستگي رواني و كاهش زمان آنها، افزايش تحمل ناكامي و در نهايت افزايش عزت نفس و كارايي فرد در موقعيت‌هاي فردي، اجتماعي و شغلي منجر شود. شواهد باليني نيز حاكي از اثر بخشي نوروفيدبك دراختلال دلبستگي،‌ افسردگي، اختلال خواب، بدكنشي سيستم ايمني، اضطراب، اختلال توجه و بیش فعالی کودکان(  AD/HD ) بوده است.

کار و اندیشه :

کار یا فعالیت  شامل تکالیف روزمره و فعالیتهای هدفمندی است که هر فرد در آنها مشارکت میکند و برای وی معنی و یا ارزش شخصی یا ذهنی خاصی دارد .مفهوم "کار" یا فعالیت هسته اصلی کارو اندیشه را تشکیل میدهد.متخصصین کار و اندیشه بوسیله مشارکت در کار فرصتی برای ارتقاءفرد ایجاد می کنند و استقلال وی را افزایش میدهند. فعالیت هدفمند در کارو اندیشه باعث تعدیل سیستم لیمبیک شده و به ایجاد صبر،توجه،تمرکز،شادی و ارتقاءبسیاری از واکنشهای رفتاری و روانی کمک خواهد کرد.در کار و اندیشه فعالیت با هنر همراه است ،هنری مملو از خلاقیت ،هیجان ،عاطفه و پشتوانه ی فرهنگی که با هدایت سطح نروترنسمیترهای مفز در هدایت جلسات و اثربخشی آن کمک خواهد کرد. ما  از فعالیت و بازی  بعنوان وسيله‌اي براي ايجاد مهارت‌هاي جديد استفاده مي‌كنیم . فعاليت انتخاب مي‌شود كه براي كودك معنادار است و موفقيت او را به دنبال دارد و داراي هدف است، ما از تكنيك‌هاي گوناگون به منظور ارتقاء عملكرد كودك و نوجوان حين فعاليت استفاده مي‌كنیم. تكنيك‌ها بر مبناي شيوه‌ يادگيري و الگوهاي عملكردي كودك انتخاب مي‌شوند

ارزیابی ذهن :

برای پی بردن به توانمندی های افراد می توان از طریق بررسی ها و ارزیابی های تخصصی که به وسیله تست های مختلف روان شناسی انجام می پذیرد به این مهم دست پیدا کرد تست هایی مثل توجه و تمرکز، هوش، توجه شنوایی و بینایی، اضطراب،استرس،ترس،اعتماد به نفس،شخصیت،ارزیابی رفتار های عاطفی و اجتماعی، و غیره ... که در این کارگاه توسط متخصصین انجام می شود.

خلاقیت:

خلاقیت در کودکان و نوجوانان به معنای تولید خلاقانه و رفتار نوآورانه ای است که ممکن است منجر به تولید محصولی جدید شود، به وسیله خلاقیت، مشکلات حل، تولید آثار هنری، اختراع و بهبود زندگی انجام می شود. خلاقیت فرایندی است که در دوران کودکی آموخته و همراه با یادگیری از جهان اطراف و مهارت های مورد نیاز باعث بهبود کیفیت زندگی می شود، در تعداد کمی از کودکان خلاقیت رشد کرده ، به اوج می رسد و باعث تولیدات خلاق در سطح بالا میشود، در بقیه افراد بالاتر از سطح رفتارهای سازشی قرار نمی گیرد.

برگزاری کارگاه های آموزشی ( ویژه والدین ، ویژه دانش آموزان ، ویژه مربیان .)

کارگاه ارتقاء آتیه سوده برای پیشرفت و بهبود بنیان خانواده در زمینه های فرزند پروری ، ارتباط با همسر ، کنترل اظطراب ، کنترل هیجان و غیره ... برای خانواده ها و در زمینه های برنامه ریزی تحصیلی و شغلی ، دوستیابی ، کنترل هیجان ، آشنایی با مشکلات سنین بلوغ و غیره ... برای دانش آموزان و برگزاری کارگاه های تخصصی برای مربیان و دبیران محترم.

آدرس : بزرگراه اشرفی اصفهانی ، خیابان عربشاهی ( خیابان پارک سابق ) به سمت شهرک هما مجتمع آموزشی سوده ساختمان دبستان طبقه منفی دو .

شماره تلفن : 44239323-44238392